Translate

сряда, 16 април 2014 г.

Трагедията на един Велик народ!!!!!

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
  умираха без страх.

Думи на велик българин написани във възхвала на загиналите за родината българи.
Много пъти сте си задавали въпроса как 500 години турско иго не са погубили нацията ни , а 25 год. демокрация ще успеят?Отговора на този въпрос е много прост, като по-голямата част от управляващата паплач,която подсигурява няколко хиялди човека ,,елит'' за сметка на няколко милиона пенсионери,младежи,работещи,безработни,болни,здрави,цигани,турци и ред други социални и класови прослойки измислени с една единствена цел разделение. А както сме чували много пъти през живота си максимата ,,Разделяй и владей'' измислена в толкова древно време е в пълна сила и днес.Прочетете статията , просветлете се , знайте истината за нашето нещастие. И докато чете планът работи с пълна сила , огледайте се и ще раберете , че е така. Целият ни свят е сбъркан ама много сбъркан , а това създава само и единствено сбъркани хора.....................................

След избухването на демокрацията  правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти.
Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага  стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.
Интересно е да се знае, че докладът по “Проекта Ран-Ът” е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки от депутатите. 
При представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов заявява: “Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи – на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите”. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България.
Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес.Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее.  Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от  целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990 г. до днес.
Става дума за един проект за прехода към пазарна икономика в България. Това само по себе си не го прави престъпен. Престъплението се състои в методите и средствата, заложени в него за постигане на целта
Благодарение на проекта “Ран-Ът” сега българската икономика е в руини и България е върната със 100 години назад в своето развитие, унищожени са всички социални завоевания на народа ни, добити с толкова труд и лишения, нацията измира и се топи интелектуалния й и културен потенциал, а богатите стават все по-нагли и отчуждени от болката и страданието на народа...


Няма коментари:

Публикуване на коментар