Translate

понеделник, 17 януари 2011 г.

РЗС "на поход" срещу премиера-Поредната манипулация

Докога бе уважаеми господа ?! Не ви ли писна защото на мене вече да ,пък и най вероятно не само на мен толкова тъп народ ли сме или само вие и мислите така !! Засегнаха се големи интереси ,големи , как докато бяхте в коалиция премиера беше досоен , за вашето доверие ? Яне , Яне с твойте к......ски , гейски номера бягай да с изкарваш хляба по друг наачин!!!

РЗС продължава да нажежава обстановката около правителството с откровен намек принадлежност на премиера Бойко Борисов към структурите на Държавна сигурност (ДС).

Близката на Алексей Петров политическа формация е на път да "обяви война" на премиера, задавайки му открити въпроси, като: Какво му говори агентурният псевдоним на ДС "Буда?; Какви функции е изпълнявал Борисов по време на т.нар. възродителен процес и свързано ли е това със смъртта на хора? Кога е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?

От партията на Яне Янев съветват премиера "този път да не се кълне в децата си", както направи преди седмица, когато увери, че в ГЕРБ не са влизали пари от контрабанда, а сам да отговори на тези питания "преди обществеността да ги научи от "друг източник".

Няма коментари:

Публикуване на коментар